Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses

Ingredients for 1 People
- 300 γρ. Farfalle Cucina Bella
- 10 -12 τοματίνια, πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 5 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, πλυμένα και στεγνά
- 3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- 300 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια (μπαλίτσες, σε άρμη), στραγγισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Start cooking
Βράζουμε τα Farfalle Cucina Bella σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε κατά μέρος.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμένα τοματίνια, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά, το βασιλικό και τη μοτσαρέλα, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch,Dinner
All seasons
Main courses