Recipe Search ResultsΜεσογειακό Στήθος Κοτόπουλο
Ab logo
  • Μεσογειακό Στήθος Κοτόπουλο

Μεσογειακό Στήθος Κοτόπουλο

Εύκολο. Γρήγορο. Γευστικό! Το #MadewithAB «σερβίρει» αυτή την εβδομάδα κοτόπουλο με λαχανικά!

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Other
Main courses
Μεσογειακό Στήθος Κοτόπουλο

Ingredients for 4 People

4 People
  • 4 φιλέτο κοτόπουλο στήθος
  • 4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 2 τομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 3 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ.σούπας ξερή ρίγανη
  • 2 κουτ.σούπας λευκό ξύδι
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 60 ml λευκό κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

1. Στεγνώνουμε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας και το αλατοπιπερώνουμε. 2. Αλείφουμε με το σκόρδο καλά το κοτόπουλο. 3. Σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το κοτόπουλο. 4. Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5’ από την κάθε πλευρά και το «σβήνουμε» με το κρασί. 5. Το μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15’. 6. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις τομάτες, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το ξύδι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο. 7. Σερβίρουμε το κοτόπουλο βάζοντας από πάνω μια μεγάλη κουταλιά από το μίγμα και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Other
Lunch
Main courses
  • Μεσογειακό Στήθος Κοτόπουλο

Shop this recipe

Essential ingredients