Recipe Search ResultsΜεθυσμένο μοσχαράκι με χυμό και ξύσμα μανταρινιού
Ab logo
  • Μεθυσμένο μοσχαράκι με χυμό και ξύσμα μανταρινιού

Μεθυσμένο μοσχαράκι με χυμό και ξύσμα μανταρινιού

by Σιμόνη Καφίρη
Μεθυσμένο μοσχαράκι με χυμό και ξύσμα μανταρινιού
Hard
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 800 γρ. κιλότο μοσχαρίσιο
  • 2/3 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 4 κουταλιές σούπας μπράντι
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 300 γρ. μανταρίνια ή κλημεντίνες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 3 κλαδάκια μαϊντανό
  • 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 800 γρ. κιλότο μοσχαρίσιο
  • 2/3 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 4 κουταλιές σούπας μπράντι
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 300 γρ. μανταρίνια ή κλημεντίνες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 3 κλαδάκια μαϊντανό
  • 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι