Μεθυσμένο μοσχαράκι με χυμό και ξύσμα μανταρινιού
by Σιμόνη Καφίρη

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 800 γρ. κιλότο μοσχαρίσιο
- 2/3 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές σούπας μπράντι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 300 γρ. μανταρίνια ή κλημεντίνες
- 1 φύλλο δάφνης
- 3 κλαδάκια μαϊντανό
- 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 800 γρ. κιλότο μοσχαρίσιο
- 2/3 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
- 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές σούπας μπράντι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 300 γρ. μανταρίνια ή κλημεντίνες
- 1 φύλλο δάφνης
- 3 κλαδάκια μαϊντανό
- 1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι