Start cooking
Αναμειγνύετε τα υλικά της μαρινάδας. Βάζετε μέσα τις λωρίδες της γαλοπούλας και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κατά διαστήματα τις γυρίζετε για να μην στεγνώσουν τα μέρη που εξέχουν από τη μαρινάδα. Κόβετε από το καρβέλι μια μεγάλη φέτα σαν καπάκι από το πάνω μέρος. Αδειάζετε το καρβέλι από την ψίχα. Κρατάτε το καπάκι. Βάζετε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά και ρίχνετε μέσα τις λωρίδες της γαλοπούλας και τις σοτάρετε για να ψηθούν μέχρι μέσα. Κόβετε στη μέση τα καλαμάκια και φροντίζετε να είναι λείο το σημείο που τα κόψατε. Τρυπάτε και περνάτε την άκρη μιας λωρίδας γαλοπούλας στη άκρη από το καλαμάκι. Περνάτε δίπλα κολλητά μισό τοματίνι. Γυρίζετε τη λωρίδα για να αγκαλιάσει το τοματίνι και την περνάτε στο καλαμάκι. Όλη αυτή η κίνηση για να περάσει το σουβλάκι γίνεται στην άκρη από το καλαμάκι. Σπρώχνετε το σουβλάκι απαλά (γαλοπούλα και τοματίνι) μέσα στο καλαμάκι, αλλά να στέκεται στην άκρη του πάντα και περνάτε πάλι το άλλο μισό τοματίνι. Γυρίζετε τη λωρίδα για να το αγκαλιάσει και κλείνετε έτσι το σουβλάκι που γίνεται μια κορδέλα από γαλοπούλα που ανάμεσά της έχει δύο μισά τοματίνια. Τα βάζετε μέσα στο καρβέλι. Τα σκεπάζετε με το καπάκι και τα κρατάτε μέχρι το σερβίρισμα.