Recipe Search ResultsΜικρές πίτσες με τομάτα, μοτσαρέλα και ζαμπόν
Ab logo
  • Μικρές πίτσες με τομάτα, μοτσαρέλα και ζαμπόν

Μικρές πίτσες με τομάτα, μοτσαρέλα και ζαμπόν

by Βίκυ Σμυρλή

Difficulty

Average

Duration

31'- 60'

Pricing

High

Rating

5 of 5
Classic
Children's party
Pizza/pie
Μικρές πίτσες με τομάτα, μοτσαρέλα και ζαμπόν

Ingredients for 6 People

6 People
  • φρέσκια σάλτσα τομάτας για να αλείψετε τα σφολιατίνια
  • 20 μικρά σφολιατίνια στρογγυλά
  • 100 γρ. μοτσαρέλα κίτρινη σκληρή
  • 2 φέτες ζαμπόν κομμένες σε καρεδάκια
  • ελαιόλαδο για ράντισμα
  • φυλλαράκια βασιλικού για διακόσμηση (προαιρετικά)

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Αλείφετε τα σφολιατίνια με τη σάλτσα τομάτα. Τα πασπαλίζετε και τα γεμίζετε σε όλη την επιφάνεια με το τυρί. Ρίχνετε και από λίγα καρεδάκια ζαμπόν στο κάθε ένα και τα ψήνετε στον φούρνο για 20 λεπτά. Τα διακοσμείτε με φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού και τα σερβίρετε ζεστά.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Children's party
Brunch
All seasons
Pizza/pie
  • Μικρές πίτσες με τομάτα, μοτσαρέλα και ζαμπόν

Shop this recipe

Essential ingredients