Μικρές πίτσες με τομάτα, μοτσαρέλα και ζαμπόν
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- φρέσκια σάλτσα τομάτας για να αλείψετε τα σφολιατίνια
- 20 μικρά σφολιατίνια στρογγυλά
- 100 γρ. μοτσαρέλα κίτρινη σκληρή
- 2 φέτες ζαμπόν κομμένες σε καρεδάκια
- ελαιόλαδο για ράντισμα
- φυλλαράκια βασιλικού για διακόσμηση (προαιρετικά)
- φρέσκια σάλτσα τομάτας για να αλείψετε τα σφολιατίνια
- 20 μικρά σφολιατίνια στρογγυλά
- 100 γρ. μοτσαρέλα κίτρινη σκληρή
- 2 φέτες ζαμπόν κομμένες σε καρεδάκια
- ελαιόλαδο για ράντισμα
- φυλλαράκια βασιλικού για διακόσμηση (προαιρετικά)