Μικρές τάρτες με σπανάκι, λιαστή ντομάτα και κασέρι
PT1H30M4 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h7c/hc7/8901190385694.jpg?buildNumber=1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ( για τη γέμιση)1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυο (για τη μπεσαμέλ)5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη βάση)1 πρέζα αλάτι (για τη βάση)550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη βάση)1 χτυπημένο αβγό για άλειμμα (για τη βάση)1 κιλό έτοιμο φύλλο σαμπλέ (για τη βάση)1 κιλό σπανάκι ( για τη γέμιση)250 ml κρύο νερό (για τη βάση)180 γρ. Βούτυρο (για τη βάση)1 αβγό χτυπημένο ( για τη γέμιση)1 φλιτζάνι του τσαγιού κασέρι τριμμένο ( για τη γέμιση)1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένη λιαστή τομάτα ( για τη γέμιση)ΑλάτιΠιπέρι (Για τη γέμιση)550 ml ξινόγαλο (για τη μπεσαμέλ)150 γρ. ελαιόλαδο (για τη μπεσαμέλ)250 γρ. νισεστέ (για τη μπεσαμέλ)