Μοσχαράκι Γιουβέτσι
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε μερίδες
- 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 400 γρ. ντοματάκια από κονσέρβα, πολτοποιημένα
- 2 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 καρότο, τριμμένο
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πακέτο (500 γρ.) κριθαράκι χοντρό
- 120 γρ. γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα, τριμμένη
- 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε μερίδες
- 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 400 γρ. ντοματάκια από κονσέρβα, πολτοποιημένα
- 2 σκελίδες σκόρδου, τριμμένες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 καρότο, τριμμένο
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πακέτο (500 γρ.) κριθαράκι χοντρό
- 120 γρ. γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα, τριμμένη