Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1,5 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
- 1,5 φλιτζάνια νερό ή ζωμός κρέατος
- 2 φλιτζάνια τοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 κουταλιές σούπας κύμινο
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 10 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι
- 1/2 ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ολόκληρο
- 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1,5 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
- 1,5 φλιτζάνια νερό ή ζωμός κρέατος
- 2 φλιτζάνια τοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 κουταλιές σούπας κύμινο
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 10 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι
- 1/2 ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ολόκληρο
- 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- Αλάτι