Recipe Search ResultsΜοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα
  • Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα

Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Μοσχαράκι Κατσαρόλας με δαμάσκηνα και κάστανα
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 1,5 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
  • 1,5 φλιτζάνια νερό ή ζωμός κρέατος
  • 2 φλιτζάνια τοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 κουταλιές σούπας κύμινο
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 10 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι
  • 1/2 ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ολόκληρο
  • 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1,5 κιλά μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί
  • 1,5 φλιτζάνια νερό ή ζωμός κρέατος
  • 2 φλιτζάνια τοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 κουταλιές σούπας κύμινο
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 10 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι
  • 1/2 ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα ολόκληρο
  • 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι