Lists
undefined
0
€0,00
By Category
By Theme
Close
Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά
PT1H30M
6 People
https://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h9d/h66/8909283819550.jpg?buildNumber=
1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 (προαιρετικά) καυτερές πιπεριές φρέσκιες
2 πιπεριές,πράσινη και κόκκινη
2 καρότα
2 πράσα
2 κλωνάρι σέλερι
2 κρεμμύδι φρέσκο
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένη
2 κρεμμύδι
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1,5 κιλά μοσχάρι ελιά
1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη
αλάτι (για την σάλτσα)
1/2 κουταλάκι γλυκού δυόσμος (για την σάλτσα)
1 κουταλιά σούπας ξύδι (για την σάλτσα)
1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη (για την σάλτσα)
500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι (για την σάλτσα)
φρέσκος δυόσμος (για το σερβίρισμα)
Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
500 γρ. Ζυμαρικό κουσκουσάκι
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο δυόσμο
0
0