Mοσχαράκι γιουβέτσι στο πήλινο
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 κιλά μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε κύβους
- 2 κρεμμύδι
- 500 γρ. κριθαράκι
- 2 πιπεριές
- 2 καρότα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 4 ώριμες τομάτες
- λίγο τοματοπολτό
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1,5 κιλά μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε κύβους
- 2 κρεμμύδι
- 500 γρ. κριθαράκι
- 2 πιπεριές
- 2 καρότα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 4 ώριμες τομάτες
- λίγο τοματοπολτό
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι