Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί
by Νίκος Μαούνης

Easy
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 350 γρ. κιλότο βόειο
- 3 φέτες μπέικον
- 6 μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι
- 1 κουταλιά της σούπας συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
- 2/3 του φλιτζανιού νερό
- 1/2 φλιτζάνι κρασί κόκκινο (Αγιωργίτικο)
- 350 γρ. κιλότο βόειο
- 3 φέτες μπέικον
- 6 μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι
- 1 κουταλιά της σούπας συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
- 2/3 του φλιτζανιού νερό
- 1/2 φλιτζάνι κρασί κόκκινο (Αγιωργίτικο)