Μοσχαράκι μαγειρεμένο με μπίρα, μανιτάρια και πατάτες
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτρια κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό ολόκληρο καθαρισμένο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 500 ml νερό ή ζωμό λαχανικών
- 2 κουτία μπίρα
- 3 κόκκοι μπαχάρι
- 300 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
- 3 πατάτες, κομμένες στη μέση
- Αλάτι
- 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτρια κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξερό ολόκληρο καθαρισμένο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 500 ml νερό ή ζωμό λαχανικών
- 2 κουτία μπίρα
- 3 κόκκοι μπαχάρι
- 300 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
- 3 πατάτες, κομμένες στη μέση
- Αλάτι
- 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι