Mοσχαράκι με λαχανικά
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
MediumRating
4 of 5Classic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 6 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
- Αλάτι
- λίγη ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας γούστερ σος
- 1 κύβος λαχανικών
- 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
- 500 γρ. καρότα
- 500 γρ. κρεμμυδάκια (στρογγυλά, μικρά) καθαρισμένα
- 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7144851
7070127
7126450
7084654
Load 4 more products
Start cooking
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τη γούστερ και τη σόγια σος, τον κύβο λαχανικών, λίγο αλάτι, πιπέρι και αρκετό ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να εξατμιστούν τα υγρά. Στη συνέχεια καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα τηγανίζουμε μέχρι να καραμελώσουν, γυρίζοντάς τα συχνά για να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Pίχνουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και καρότα στην κατσαρόλα με το κρέας. Aφήνουμε να ανακατευτούν με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7144851
7070127
7126450
7084654
Load 4 more products