Μοσχαράκι σαν παστιτσάδα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 κλωναράκι σέλερι, σε μικρά κομματάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1500 γρ. μοσχαράκι (χτένι, ποντίκι), κομμένο σε μερίδες
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 450 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 καρότο, τριμμένο
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 1 κιλό μακαρόνια χοντρά
- 200 ml ζωμό λαχανικών
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. μπαχαρικά (κανέλα, γαρύφαλλο, μπαχάρι), τριμμένα
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κλωναράκι σέλερι, σε μικρά κομματάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1500 γρ. μοσχαράκι (χτένι, ποντίκι), κομμένο σε μερίδες
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 450 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 καρότο, τριμμένο
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 1 κιλό μακαρόνια χοντρά
- 200 ml ζωμό λαχανικών
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. μπαχαρικά (κανέλα, γαρύφαλλο, μπαχάρι), τριμμένα
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κ.σ. μαϊντανό