Μοσχαράκι σιγοψημένο στη γάστρα με ταλιατέλες
by #MadeWithAB

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 5 servings
- 1500 g μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι (βόεια ελιά, μπούτι, κότσι ή σπάλα)
- 150 ml μπύρα lager
- 200 ml χυμός πορτοκάλι
- 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε τέταρτα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 καρότα κομμένα σε φέτες
- 1 κ/σ μέλι
- 1 κ/σ αλεύρι
- 1 κ/σ μουστάρδα
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 1/2 κ/γ πιπέρια
- 1/2 κ/γ κόλιανδρος
- 1/4 κ/γ θυμάρι
- 1 κ/γ καπνιστό κόκκινο πιπέρι
- 40 ml ελαιόλαδο
- 30 g βούτυρο
- 500 g ταλιατέλες (για το σερβίρισμα)
- 150 g παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1500 g μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι (βόεια ελιά, μπούτι, κότσι ή σπάλα)
- 150 ml μπύρα lager
- 200 ml χυμός πορτοκάλι
- 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε τέταρτα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 καρότα κομμένα σε φέτες
- 1 κ/σ μέλι
- 1 κ/σ αλεύρι
- 1 κ/σ μουστάρδα
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 1/2 κ/γ πιπέρια
- 1/2 κ/γ κόλιανδρος
- 1/4 κ/γ θυμάρι
- 1 κ/γ καπνιστό κόκκινο πιπέρι
- 40 ml ελαιόλαδο