Recipe Search ResultsΜοσχαράκι σιγοψημένο στη γάστρα με ταλιατέλες
Ab logo
  • Μοσχαράκι σιγοψημένο στη γάστρα με ταλιατέλες

Μοσχαράκι σιγοψημένο στη γάστρα με ταλιατέλες

by #MadeWithAB
Μοσχαράκι σιγοψημένο στη γάστρα με ταλιατέλες
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
5 servings
  • 1500 g μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι (βόεια ελιά, μπούτι, κότσι ή σπάλα)
  • 150 ml μπύρα lager
  • 200 ml χυμός πορτοκάλι
  • 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε τέταρτα
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1 κ/σ μέλι
  • 1 κ/σ αλεύρι
  • 1 κ/σ μουστάρδα
  • 1 κ/σ τοματοπελτές
  • 1/2 κ/γ πιπέρια
  • 1/2 κ/γ κόλιανδρος
  • 1/4 κ/γ θυμάρι
  • 1 κ/γ καπνιστό κόκκινο πιπέρι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 30 g βούτυρο
  • 500 g ταλιατέλες (για το σερβίρισμα)
  • 150 g παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 1500 g μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι (βόεια ελιά, μπούτι, κότσι ή σπάλα)
  • 150 ml μπύρα lager
  • 200 ml χυμός πορτοκάλι
  • 2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε τέταρτα
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1 κ/σ μέλι
  • 1 κ/σ αλεύρι
  • 1 κ/σ μουστάρδα
  • 1 κ/σ τοματοπελτές
  • 1/2 κ/γ πιπέρια
  • 1/2 κ/γ κόλιανδρος
  • 1/4 κ/γ θυμάρι
  • 1 κ/γ καπνιστό κόκκινο πιπέρι
  • 40 ml ελαιόλαδο