Μοσχαράκι στιφάδο με χοντρό μακαρόνι ή πένvες
by #MadeWithAB

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1500 g μοσχάρι
- 700 g κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 συσκευασία μακαρόνια χοντρά ή πένες
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 30 ml ξύδι μπαλσάμικο
- 600 ml ζωμός
- 1 κ/γ τοματοπελτές
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κ/σ βούτυρο
- 1/2 κ/γ θυμάρι
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 1 φύλλο δάφνη
- 2 μοσχοκάρφια γαρίφαλο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1500 g μοσχάρι
- 700 g κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 1 συσκευασία μακαρόνια χοντρά ή πένες
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 30 ml ξύδι μπαλσάμικο
- 600 ml ζωμός
- 1 κ/γ τοματοπελτές
- 40 ml ελαιόλαδο
- 1 κ/σ βούτυρο
- 1/2 κ/γ θυμάρι
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 1 φύλλο δάφνη