Μοσχαράκι στιφάδο με χοντρό μακαρόνι ή πένvες
by #MadeWithAB

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1500 g μοσχάρι
 - 700 g κρεμμυδάκια για στιφάδο
 - 1 συσκευασία μακαρόνια χοντρά ή πένες
 - 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 3 σκελίδες σκόρδο
 - 1 καρότο
 - 150 ml κόκκινο κρασί
 - 30 ml ξύδι μπαλσάμικο
 - 600 ml ζωμός
 - 1 κ/γ τοματοπελτές
 - 40 ml ελαιόλαδο
 - 1 κ/σ βούτυρο
 - 1/2 κ/γ θυμάρι
 - 5 κόκκοι μπαχάρι
 - 1 φύλλο δάφνη
 - 2 μοσχοκάρφια γαρίφαλο
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - αλάτι
 
- 1500 g μοσχάρι
 - 700 g κρεμμυδάκια για στιφάδο
 - 1 συσκευασία μακαρόνια χοντρά ή πένες
 - 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 3 σκελίδες σκόρδο
 - 1 καρότο
 - 150 ml κόκκινο κρασί
 - 30 ml ξύδι μπαλσάμικο
 - 600 ml ζωμός
 - 1 κ/γ τοματοπελτές
 - 40 ml ελαιόλαδο
 - 1 κ/σ βούτυρο
 - 1/2 κ/γ θυμάρι
 - 5 κόκκοι μπαχάρι
 - 1 φύλλο δάφνη
 
