Mοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
HighRating
5 of 5Classic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές του γλυκού μαϊντανό
- 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- πιπέρι
- Αλάτι
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7104641
7064307
7064229
7063729
Load 3 more products
Start cooking
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Pίχνουμε στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7104641
7064307
7064229
7063729
Load 3 more products