Recipe Search ResultsΜοσχάρι Σετσουάν με καυτερή σάλτσα
Ab logo
  • Μοσχάρι Σετσουάν με καυτερή σάλτσα

Μοσχάρι Σετσουάν με καυτερή σάλτσα

by Βίκυ Σμυρλή
Μοσχάρι Σετσουάν με καυτερή σάλτσα
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
3 servings
  • 500 γρ. μοσχάρι γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κλαδάκια σέλερι κομμένα λοξά
  • 4 ψιλοκομμένες καυτερές πιπερίτσες
  • 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο της αρεσκείας σας
  • 1 πρέζα πιπέρι Σετσουάν
  • 1,5 κουταλιές της σούπας πάστα φασολιών (bean sauce)
  • 300 ml ζωμό κότας φρέσκο ή από βιολογικό κύβο
  • Τρυφερά φύλλα από κινέζικο λάχανο (Γαρνιτούρα)
  • Πολύ λεπτές λωρίδες καρότου για να σχηματίσετε ένα λουλούδι (Γαρνιτούρα)
  • Μαϊντανός (Γαρνιτούρα)
  • 500 γρ. μοσχάρι γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
  • 1 ασπράδι αβγού
  • 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κλαδάκια σέλερι κομμένα λοξά
  • 4 ψιλοκομμένες καυτερές πιπερίτσες
  • 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο της αρεσκείας σας
  • 1 πρέζα πιπέρι Σετσουάν
  • 1,5 κουταλιές της σούπας πάστα φασολιών (bean sauce)
  • 300 ml ζωμό κότας φρέσκο ή από βιολογικό κύβο
  • Τρυφερά φύλλα από κινέζικο λάχανο (Γαρνιτούρα)
  • Πολύ λεπτές λωρίδες καρότου για να σχηματίσετε ένα λουλούδι (Γαρνιτούρα)
  • Μαϊντανός (Γαρνιτούρα)