Μοσχάρι Σετσουάν με καυτερή σάλτσα
by Βίκυ Σμυρλή

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 3 servings
- 500 γρ. μοσχάρι γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
- 1 ασπράδι αβγού
- 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
- Αλάτι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κλαδάκια σέλερι κομμένα λοξά
- 4 ψιλοκομμένες καυτερές πιπερίτσες
- 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο της αρεσκείας σας
- 1 πρέζα πιπέρι Σετσουάν
- 1,5 κουταλιές της σούπας πάστα φασολιών (bean sauce)
- 300 ml ζωμό κότας φρέσκο ή από βιολογικό κύβο
- Τρυφερά φύλλα από κινέζικο λάχανο (Γαρνιτούρα)
- Πολύ λεπτές λωρίδες καρότου για να σχηματίσετε ένα λουλούδι (Γαρνιτούρα)
- Μαϊντανός (Γαρνιτούρα)
- 500 γρ. μοσχάρι γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
- 1 ασπράδι αβγού
- 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
- Αλάτι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κλαδάκια σέλερι κομμένα λοξά
- 4 ψιλοκομμένες καυτερές πιπερίτσες
- 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο της αρεσκείας σας
- 1 πρέζα πιπέρι Σετσουάν
- 1,5 κουταλιές της σούπας πάστα φασολιών (bean sauce)
- 300 ml ζωμό κότας φρέσκο ή από βιολογικό κύβο
- Τρυφερά φύλλα από κινέζικο λάχανο (Γαρνιτούρα)
- Πολύ λεπτές λωρίδες καρότου για να σχηματίσετε ένα λουλούδι (Γαρνιτούρα)
- Μαϊντανός (Γαρνιτούρα)