Μοσχάρι Σετσουάν με καυτερή σάλτσα
by Βίκυ Σμυρλή

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 3 servings
- 500 γρ. μοσχάρι γάλακτος
 - 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
 - 1 ασπράδι αβγού
 - 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
 - Αλάτι
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
 - 2 κλαδάκια σέλερι κομμένα λοξά
 - 4 ψιλοκομμένες καυτερές πιπερίτσες
 - 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο της αρεσκείας σας
 - 1 πρέζα πιπέρι Σετσουάν
 - 1,5 κουταλιές της σούπας πάστα φασολιών (bean sauce)
 - 300 ml ζωμό κότας φρέσκο ή από βιολογικό κύβο
 - Τρυφερά φύλλα από κινέζικο λάχανο (Γαρνιτούρα)
 - Πολύ λεπτές λωρίδες καρότου για να σχηματίσετε ένα λουλούδι (Γαρνιτούρα)
 - Μαϊντανός (Γαρνιτούρα)
 
- 500 γρ. μοσχάρι γάλακτος
 - 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί
 - 1 ασπράδι αβγού
 - 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
 - Αλάτι
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
 - 2 κλαδάκια σέλερι κομμένα λοξά
 - 4 ψιλοκομμένες καυτερές πιπερίτσες
 - 6 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο της αρεσκείας σας
 - 1 πρέζα πιπέρι Σετσουάν
 - 1,5 κουταλιές της σούπας πάστα φασολιών (bean sauce)
 - 300 ml ζωμό κότας φρέσκο ή από βιολογικό κύβο
 - Τρυφερά φύλλα από κινέζικο λάχανο (Γαρνιτούρα)
 - Πολύ λεπτές λωρίδες καρότου για να σχηματίσετε ένα λουλούδι (Γαρνιτούρα)
 - Μαϊντανός (Γαρνιτούρα)
 
