Recipe Search ResultsΜοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα Αμφιλοχίας και γλασαρισμένη σάλτσα κρασιού
Ab logo
  • Μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα Αμφιλοχίας και γλασαρισμένη σάλτσα κρασιού

Μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα Αμφιλοχίας και γλασαρισμένη σάλτσα κρασιού

by Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα Αμφιλοχίας και γλασαρισμένη σάλτσα κρασιού
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κόντρα (ενιαίο κομμάτι)
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 150 γρ.  ΑΒ Επιλογή γραβιέρα Αμφιλοχίας (κομμάτι)
  • 200 γρ.  απυρήνωτα δαμάσκηνα
  • 200 γρ. βερίκοκα
  • 200 γρ. μαυροδάφνη
  • 100 γρ.  ζωμός κρέατος
  •  λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • φασολάκια ψιλά σοτέ (για το σερβίρισμα)
  • βουτυράτος πουρές (για το σερβίρισμα)
  • καρότα γλασέ (για το σερβίρισμα)
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κόντρα (ενιαίο κομμάτι)
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 150 γρ.  ΑΒ Επιλογή γραβιέρα Αμφιλοχίας (κομμάτι)
  • 200 γρ.  απυρήνωτα δαμάσκηνα
  • 200 γρ. βερίκοκα
  • 200 γρ. μαυροδάφνη
  • 100 γρ.  ζωμός κρέατος
  •  λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • φασολάκια ψιλά σοτέ (για το σερβίρισμα)
  • βουτυράτος πουρές (για το σερβίρισμα)