Mοσχάρι λεμονάτο
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
MediumRating
5 of 5Classic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1 kg μοσχάρι
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 3 λεμόνι (χυμός)
- πιπέρι
- Αλάτι
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7074447
Super Price 1.49 €
This item is no longer available
7064221
7062943
Already in the kitchen
This item is no longer available
7231636
Load 2 more products
Start cooking
Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Σημείωση Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό χρειάζεται το φαγητό.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7074447
Super Price 1.49 €
This item is no longer available
7064221
7062943
Already in the kitchen
This item is no longer available
7231636
Load 2 more products