Recipe Search ResultsΜοσχάρι λεμονάτο
Ab logo
  • Μοσχάρι λεμονάτο

Μοσχάρι λεμονάτο

by Πηγή ΑΒ Μagazine

Difficulty

Easy

Duration

>60'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
Μοσχάρι λεμονάτο

Ingredients for 4 People

4 People
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 3 λεμόνια (χυμό)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Start cooking

Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.

Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.

Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε

έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια

και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.

Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,

πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό

σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.

 

Σημείωση

Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε

σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό

χρειάζεται το φαγητό.

Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses
  • Μοσχάρι λεμονάτο