Μοσχάρι λεμονάτο
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1 kg μοσχάρι
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 3 λεμόνια (χυμό)
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Αλάτι
Shop this recipe
Essential ingredients
7074447
7064221
7062945
Already in the kitchen
This item is no longer available
7231636
Load 2 more products
Start cooking
Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.
Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.
Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε
έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια
και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,
πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό
σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Σημείωση
Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε
σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό
χρειάζεται το φαγητό.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7074447
7064221
7062945
Already in the kitchen
This item is no longer available
7231636
Load 2 more products