Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα
by #MadeWithAB

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1200 g μοσχάρι ελιά
- 2 κρεμμύδια, κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 200 g τομάτες κονκασέ
- 300 ml ζωμός βοδινού
- 1/2 κ/γ ζάχαρη
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 g πράσινες ελιές
- 150 κ/σ φέτα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1200 g μοσχάρι ελιά
- 2 κρεμμύδια, κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 200 g τομάτες κονκασέ
- 300 ml ζωμός βοδινού
- 1/2 κ/γ ζάχαρη
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 g πράσινες ελιές
- 150 κ/σ φέτα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι