Μοσχάρι σοφρίτο Κερκυραϊκό με σκόρδο και μαϊντανό
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε φέτες λίγο χτυπημένο, κομμένο σε μπουκιές (7-9εκ πάχος)
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 8 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φετούλες
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι λευκό
- 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- Αλάτι
- 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε φέτες λίγο χτυπημένο, κομμένο σε μπουκιές (7-9εκ πάχος)
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 8 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φετούλες
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ξίδι λευκό
- 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- Αλάτι