Recipe Search ResultsΜοσχάρι σούπα αβγολέμονο με κανέλα
Ab logo
  • Μοσχάρι σούπα αβγολέμονο με κανέλα

Μοσχάρι σούπα αβγολέμονο με κανέλα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Μοσχάρι σούπα αβγολέμονο με κανέλα
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1,5 λίτρα νερό
  • 1 κιλό ελιά από νεαρό μοσχάρι 8-12 μηνών
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 3 κλαράκια σέλινο
  • 1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι ρύζι
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Κανέλα σκόνη ΑΒ για πασπάλισμα
  • 2 αβγά (για το αβγολέμονο)
  • 1 λεμόνι (χυμός) (για το αβγολέμονο)
  • 1,5 λίτρα νερό
  • 1 κιλό ελιά από νεαρό μοσχάρι 8-12 μηνών
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 3 κλαράκια σέλινο
  • 1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι ρύζι
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Κανέλα σκόνη ΑΒ για πασπάλισμα
  • 2 αβγά (για το αβγολέμονο)
  • 1 λεμόνι (χυμός) (για το αβγολέμονο)