Μοσχάρι σούπα αβγολέμονο με κανέλα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1,5 λίτρα νερό
- 1 κιλό ελιά από νεαρό μοσχάρι 8-12 μηνών
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 3 κλαράκια σέλινο
- 1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ρύζι
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Κανέλα σκόνη ΑΒ για πασπάλισμα
- 2 αβγά (για το αβγολέμονο)
- 1 λεμόνι (χυμός) (για το αβγολέμονο)
- 1,5 λίτρα νερό
- 1 κιλό ελιά από νεαρό μοσχάρι 8-12 μηνών
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 3 κλαράκια σέλινο
- 1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ρύζι
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Κανέλα σκόνη ΑΒ για πασπάλισμα
- 2 αβγά (για το αβγολέμονο)
- 1 λεμόνι (χυμός) (για το αβγολέμονο)