Mοσχαρίσια μπιφτέκια με ρίγανη και θυμάρι και πατάτες τηγανητές στον φούρνο με πάπρικες
by #MadeWithAB

Easy
>60'
0/5
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 φλ. μουστάρδα
- 45 ml ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. σ. αποξηραμένο κρεμμύδι
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 2 κ.γ. πάπρικα καυτερή
- 1/2 κιλό πατάτες
- 1 κ.γ. ξερό κρεμμυδι, ψιλοκομμένο
- 45 ml ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός
- 2 κ. σ. χυμός λεμονιού + ξύσμα από μισό λεμόνι
- 1 κ. σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 1 φλ. ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- 30 ml ελαιόλαδο + 60 ml επιπλέον για το κρεμμύδι
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
- 60 g ψωμί (μουλιασμένο)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 30 g ούζο
- αλάτι
- 30 g σάλτσα σόγιας
- 20 g κέτσαπ
- 1 φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 4 κ. σ. ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 800 g κιμάς μοσχαρίσιος (περασμένος 1 φορά από τη μηχανή)
- 200 g κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλ. μουστάρδα
- 45 ml ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. σ. αποξηραμένο κρεμμύδι
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 2 κ.γ. πάπρικα καυτερή
- 1/2 κιλό πατάτες
- 1 κ.γ. ξερό κρεμμυδι, ψιλοκομμένο
- 45 ml ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός
- 2 κ. σ. χυμός λεμονιού + ξύσμα από μισό λεμόνι
- 1 κ. σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 1 φλ. ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- 30 ml ελαιόλαδο + 60 ml επιπλέον για το κρεμμύδι
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)