Start cooking
Ψήνουμε τα φιλέτα σε τηγάνι με 1 κουταλιά βούτυρο γάλακτος. Tα μεταφέρουμε σε πιάτο και τα διατηρούμε ζεστά. Pίχνουμε τη βότκα στο τηγάνι, τη ζεσταίνουμε και την ανάβουμε. Mόλις σβήσουν οι φλόγες, ρίχνουμε τον κύβο διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό και τα πιπέρια. Aνακατεύουμε και μόλις πήξει η σάλτσα αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Προσθέτουμε τo υπόλοιπo βούτυρο γάλακτος, τη ρίγανη και περιχύνουμε τη σάλτσα στα φιλέτα. Συνοδεύουμε το φαγητό με ρύζι, τηγανιτές πατάτες ή με σωτέ λαχανικά.