Μοσχαρίσιος γύρος από σπάλα σε τυλιχτό με ψητές πιπεριές και μανιτάρια
by AB Foodstories

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες κόντρα, χωρίς κόκαλο, κομμένες σε πάχος 2 εκ., ολόκληρες, χωρίς να έχουν χτυπηθεί
- 4 μεσαίες τορτίγιες
- τρυφερά κλαράκια μαϊντανού και κόλιανδρου
- 1 μεγάλο αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
- 6 μανιτάρια, λεπτοκομμένα
- 8 πιπεριές κέρατο
- 4 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
- 1 λάιμ ή μικρό λεμόνι, χυμός (για τη σάλτσα)
- 1 λάιμ ή λεμόνι, ξύσμα (για τη σάλτσα)
- 1/2 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (για τη σάλτσα)
- 40 g μουστάρδα ΑΒ (για τη σάλτσα)
- 45 ml σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
- 60 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 5 κλαράκια φρέσκο θυμάρι, τα φύλλα (για τη σάλτσα)
- τρυφερά κλαράκια κόλιανδρου, ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες κόντρα, χωρίς κόκαλο, κομμένες σε πάχος 2 εκ., ολόκληρες, χωρίς να έχουν χτυπηθεί
- 4 μεσαίες τορτίγιες
- τρυφερά κλαράκια μαϊντανού και κόλιανδρου
- 1 μεγάλο αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
- 6 μανιτάρια, λεπτοκομμένα
- 8 πιπεριές κέρατο
- 4 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
- 1 λάιμ ή μικρό λεμόνι, χυμός (για τη σάλτσα)
- 1 λάιμ ή λεμόνι, ξύσμα (για τη σάλτσα)
- 1/2 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (για τη σάλτσα)
- 40 g μουστάρδα ΑΒ (για τη σάλτσα)
- 45 ml σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)
- 60 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 5 κλαράκια φρέσκο θυμάρι, τα φύλλα (για τη σάλτσα)
- τρυφερά κλαράκια κόλιανδρου, ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)