Μους γιαουρτιού με κουραμπιέδες και κόκκινα φρούτα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 50 γρ. νερό (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- 180 γρ. ζάχαρη (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- λίγα ακόμα κόκκινα φρούτα, για το σερβίρισμα (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- 300 γρ. μείγμα κόκκινων φρούτων (φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, μύρτιλα, φραγκοστά-φυλα), φρέσκων ή κατεψυγμένων (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη μους γιαουρτιού)
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για τη μους γιαουρτιού)
- 20 ανθόνερο (Για τη μους γιαουρτιού)
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με κρεμώδη υφή (Για τη μους γιαουρτιού)
- αμύγδαλα ψημένα, σπασμένα
- φύλλα δυόσμου
- 5 κουραμπιέδες
- 50 γρ. νερό (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- 180 γρ. ζάχαρη (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- λίγα ακόμα κόκκινα φρούτα, για το σερβίρισμα (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- 300 γρ. μείγμα κόκκινων φρούτων (φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, μύρτιλα, φραγκοστά-φυλα), φρέσκων ή κατεψυγμένων (Για τη σάλτσα των φρούτων)
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη μους γιαουρτιού)
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για τη μους γιαουρτιού)
- 20 ανθόνερο (Για τη μους γιαουρτιού)
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με κρεμώδη υφή (Για τη μους γιαουρτιού)
- αμύγδαλα ψημένα, σπασμένα
- φύλλα δυόσμου
- 5 κουραμπιέδες