Μους γιαουρτιού με κουραμπιέδες και κόκκινα φρούτα
PT1H30M6 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h7b/hc1/8920128978974.jpg?buildNumber=50 γρ. νερό (Για τη σάλτσα των φρούτων)180 γρ. ζάχαρη (Για τη σάλτσα των φρούτων)λίγα ακόμα κόκκινα φρούτα, για το σερβίρισμα (Για τη σάλτσα των φρούτων)300 γρ. μείγμα κόκκινων φρούτων (φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, μύρτιλα, φραγκοστά-φυλα), φρέσκων ή κατεψυγμένων (Για τη σάλτσα των φρούτων) 120 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη μους γιαουρτιού)400 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά (Για τη μους γιαουρτιού)20 ανθόνερο (Για τη μους γιαουρτιού)400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με κρεμώδη υφή (Για τη μους γιαουρτιού)αμύγδαλα ψημένα, σπασμέναφύλλα δυόσμου5 κουραμπιέδες