Recipe Search ResultsΜους μάνγκο με φράουλες και soft cake με τσάι και φιστίκι Αιγίνης
Ab logo
  • Μους μάνγκο με φράουλες και soft cake με τσάι και φιστίκι Αιγίνης

Μους μάνγκο με φράουλες και soft cake με τσάι και φιστίκι Αιγίνης

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Μους μάνγκο με φράουλες και soft cake με τσάι και φιστίκι Αιγίνης
Average
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 10 g. φύλλα ζελατίνης
  • φύλλα δυόσμου ή μέντας
  • κύβοι μάνγκο
  • φράουλες, κομμένες σε πολύ λεπτές στρογγυλές φέτες
  • 70 g. ζάχαρη κρυσταλλική
  • φράουλες, κομμένες σε κύβους
  • τριμμένο soft cake (απ’ όσο περίσσεψε)
  • 150 g. φράουλες, κομμένες σε κύβους
  • 350 g. κρύος πουρές από ώριμα πολτοποιημένα μάνγκο
  • 350 g. κρέμα γάλακτος 35% κρύα
  • 2 φακελάκια πράσινο τσάι
  • 130 g. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο
  • λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
  • 3 ασπράδια αβγού
  • 50 g. αλεύρι μαλακό
  • 5 g. μπέικιν πάουντερ
  • 80 g. φιστίκι Αιγίνης, τριμμένο σε πούδρα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κάψουλα βανιλίνη
  • 150 g. ζάχαρη
  • 10 g. φύλλα ζελατίνης
  • φύλλα δυόσμου ή μέντας
  • κύβοι μάνγκο
  • φράουλες, κομμένες σε πολύ λεπτές στρογγυλές φέτες
  • 70 g. ζάχαρη κρυσταλλική
  • φράουλες, κομμένες σε κύβους
  • τριμμένο soft cake (απ’ όσο περίσσεψε)
  • 150 g. φράουλες, κομμένες σε κύβους
  • 350 g. κρύος πουρές από ώριμα πολτοποιημένα μάνγκο
  • 350 g. κρέμα γάλακτος 35% κρύα
  • 2 φακελάκια πράσινο τσάι
  • 130 g. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο
  • λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
  • 3 ασπράδια αβγού
  • 50 g. αλεύρι μαλακό