Μους μάνγκο με φράουλες και soft cake με τσάι και φιστίκι Αιγίνης
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 10 g. φύλλα ζελατίνης
- φύλλα δυόσμου ή μέντας
- κύβοι μάνγκο
- φράουλες, κομμένες σε πολύ λεπτές στρογγυλές φέτες
- 70 g. ζάχαρη κρυσταλλική
- φράουλες, κομμένες σε κύβους
- τριμμένο soft cake (απ’ όσο περίσσεψε)
- 150 g. φράουλες, κομμένες σε κύβους
- 350 g. κρύος πουρές από ώριμα πολτοποιημένα μάνγκο
- 350 g. κρέμα γάλακτος 35% κρύα
- 2 φακελάκια πράσινο τσάι
- 130 g. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο
- λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
- 3 ασπράδια αβγού
- 50 g. αλεύρι μαλακό
- 5 g. μπέικιν πάουντερ
- 80 g. φιστίκι Αιγίνης, τριμμένο σε πούδρα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κάψουλα βανιλίνη
- 150 g. ζάχαρη
- 10 g. φύλλα ζελατίνης
- φύλλα δυόσμου ή μέντας
- κύβοι μάνγκο
- φράουλες, κομμένες σε πολύ λεπτές στρογγυλές φέτες
- 70 g. ζάχαρη κρυσταλλική
- φράουλες, κομμένες σε κύβους
- τριμμένο soft cake (απ’ όσο περίσσεψε)
- 150 g. φράουλες, κομμένες σε κύβους
- 350 g. κρύος πουρές από ώριμα πολτοποιημένα μάνγκο
- 350 g. κρέμα γάλακτος 35% κρύα
- 2 φακελάκια πράσινο τσάι
- 130 g. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο
- λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
- 3 ασπράδια αβγού
- 50 g. αλεύρι μαλακό