Μους σοκολάτα με γάλα καρύδας, μέλι και σάλτσα φράουλας
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 4 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
- 1,5 φλ. μέλι
- 1/2 φλ. κακάο σκόνη
- 100 γρ. γάλα καρύδας
- λίγο αλάτι
- 1/2 κ. γ. κανέλα σκόνη
- 250 γρ. φράουλες (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 1/2 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 2 κ. σ. ζάχαρη καστανή (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 4 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
- 1,5 φλ. μέλι
- 1/2 φλ. κακάο σκόνη
- 100 γρ. γάλα καρύδας
- λίγο αλάτι
- 1/2 κ. γ. κανέλα σκόνη
- 250 γρ. φράουλες (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 1/2 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 2 κ. σ. ζάχαρη καστανή (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού (Για τη σάλτσα φράουλας)