Μους τυριών τυλιγμένη με καπνιστό σολομό
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 6 φύλλα ζελατίνας (για τη μους)
- 1/2 φλιτζάνι νερό ζεστό (για τη μους)
- 200 γρ. κατίκι Δομοκού (για τη μους)
- 200 γρ. ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι (για τη μους)
- 200 γρ. Μασκαρπόνε (για τη μους)
- 100 γρ. γιαούρτι πλήρες (για τη μους)
- 1 (χυμός) (για τη μους) λεμόνι
- αλάτι (για τη μους)
- άσπρο πιπέρι (για τη μους)
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε καρεδάκια (για τη μους)
- 1/2 φλιτζάνι τσάιβς (για τη μους)
- 400 γρ. φέτες καπνιστού σολομού (για την επικάλυψη)
- 6 φύλλα ζελατίνας (για τη μους)
- 1/2 φλιτζάνι νερό ζεστό (για τη μους)
- 200 γρ. κατίκι Δομοκού (για τη μους)
- 200 γρ. ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι (για τη μους)
- 200 γρ. Μασκαρπόνε (για τη μους)
- 100 γρ. γιαούρτι πλήρες (για τη μους)
- 1 (χυμός) (για τη μους) λεμόνι
- αλάτι (για τη μους)
- άσπρο πιπέρι (για τη μους)
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε καρεδάκια (για τη μους)
- 1/2 φλιτζάνι τσάιβς (για τη μους)
- 400 γρ. φέτες καπνιστού σολομού (για την επικάλυψη)