Μπακαλιάρο με Χορταρικά
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό µπακαλιάρο κοµµένο σε κοµµάτια
- 2 (µπαγιάτικο µουλιασµένο) (ψίχα) (για τη σκορδαλιά) φέτες ψωμί
- Πιπέρι φρεσκοτριµµένο
- Ελάχιστο αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας σταφίδες
- 1 κουταλιά σούπας τοµατοπελτέ
- 2 µεγάλα κρεµµύδια κοµµένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι ψιλοκοµµένο
- 1 κουταλιά σούπας µάραθο ψιλοκοµµένο
- 3 φλιτζάνια τσαγιού σέσκουλα ψιλοκοµµένα
- 4 κουταλιές σούπας καυκαλίδες ψιλοκοµµένες
- 4 φλιτζάνια τσαγιού πράσα ψιλοκοµµένα
- 1 γλυκοπατάτα κοµµένη σε φέτες
- 2 πατάτες κοµµένες σε φέτες
- 2 σκελίδες σκελίδες σκόρδο (για τη σκορδαλιά)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σκορδαλιά)
- 1 κουταλιά σούπας ξίδι (για τη σκορδαλιά)
- Αλάτι (για τη σκορδαλιά)
- Πιπέρι (για τη σκορδαλιά)
- 1 κιλό µπακαλιάρο κοµµένο σε κοµµάτια
- 2 (µπαγιάτικο µουλιασµένο) (ψίχα) (για τη σκορδαλιά) φέτες ψωμί
- Πιπέρι φρεσκοτριµµένο
- Ελάχιστο αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας σταφίδες
- 1 κουταλιά σούπας τοµατοπελτέ
- 2 µεγάλα κρεµµύδια κοµµένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι ψιλοκοµµένο
- 1 κουταλιά σούπας µάραθο ψιλοκοµµένο
- 3 φλιτζάνια τσαγιού σέσκουλα ψιλοκοµµένα
- 4 κουταλιές σούπας καυκαλίδες ψιλοκοµµένες
- 4 φλιτζάνια τσαγιού πράσα ψιλοκοµµένα
- 1 γλυκοπατάτα κοµµένη σε φέτες
- 2 πατάτες κοµµένες σε φέτες