Μπακλαβάς με σοκολάτα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 12 servings
- 40 φύλλα κρούστας
- 250 γρ. βούτυρο πρόβειο
- 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
- 300 γρ. καρύδια τριμμένα
- 650 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 400 γρ. νερό (για το σιρόπι)
- 80 γρ. Γλυκόζη (για το σιρόπι)
- 10 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα τεμαχισμένη (για το σιρόπι)
- 40 φύλλα κρούστας
- 250 γρ. βούτυρο πρόβειο
- 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
- 300 γρ. καρύδια τριμμένα
- 650 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 400 γρ. νερό (για το σιρόπι)
- 80 γρ. Γλυκόζη (για το σιρόπι)
- 10 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα τεμαχισμένη (για το σιρόπι)