Μπάρες «μπακλαβά»
by Μαρία Μπίζιου

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 10 servings
- 1/2 φλ. φουντούκια, χοντροκομμένα
- 1 φλ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 1/2 φλ. αλεύρι αμυγδάλου (αλεσμένα αμύγδαλα)
- 1,3 κ.σ. λάδι καρύδας
- 0,1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- 1/3 φλ. μέλι
- 1/3 φλ. κρεμώδες ταχίνι
- 2 κ.σ. αλεύρι καρύδας
- 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 0,1 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 φλ. φουντούκια, χοντροκομμένα
- 1 φλ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 1/2 φλ. αλεύρι αμυγδάλου (αλεσμένα αμύγδαλα)
- 1,3 κ.σ. λάδι καρύδας
- 0,1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- 1/3 φλ. μέλι
- 1/3 φλ. κρεμώδες ταχίνι
- 2 κ.σ. αλεύρι καρύδας
- 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 0,1 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας