Μπιφτέκια χοιρινά με ξερό τζίντζερ, τριμμένο κολοκυθάκι με τους ανθούς του και πουρέ γλυκοπατάτας
by #MadeWithAB
Αφράτα, πεντανόστιμα μπιφτέκια

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 αβγό
- χυμός από 1-2 λεμόνια + το ξύσμα από 2
- σάλτσα μπάρμπεκιου καυτερή
- 70 ml ελαιόλαδο
- χυμός + ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 κιλό γλυκοπατάτες
- 1 φλ. πάγος τριμμένος
- 60 ml ελαιόλαδο
- 30 ml τσίπουρο ή ούζο
- 1 φλ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1 φλ. παξιμάδι ολικής, τριμμένο σε σκόνη
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. τζίντζερ ξερό
- 1 κ.γ. κουρκουμάς
- 1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- 200 g κολοκυθάκια με τους ανθούς τους
- 600 g κιμάς χοιρινός (κατά προτίμηση από λαιμό)
- 1 αβγό
- χυμός από 1-2 λεμόνια + το ξύσμα από 2
- σάλτσα μπάρμπεκιου καυτερή
- 70 ml ελαιόλαδο
- χυμός + ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 κιλό γλυκοπατάτες
- 1 φλ. πάγος τριμμένος
- 60 ml ελαιόλαδο
- 30 ml τσίπουρο ή ούζο
- 1 φλ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1 φλ. παξιμάδι ολικής, τριμμένο σε σκόνη
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν