Start cooking
Ζυμώνουμε πολύ καλά σε ένα μπολ τον κιμά με το κρεμμύδι, το αβγό, τον μαϊντανό, το ξίδι, την ρίγανη, την πιπεριά, την ντομάτα, το ψωμί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και βάζουμε για λίγο στο ψυγείο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Χωρίζουμε τον κιμά σε οχτώ μέρη και πλάθουμε το καθένα σε μακρόστενο μπιφτέκι. Μοιράζουμε τα υλικά της γέμισης (πιπεριά, ντομάτα, κασέρι) πάνω στα τέσσερα μπιφτέκια και σκεπάζουμε με τα άλλα τέσσερα μπιφτέκια, πιέζοντας γύρω-γύρω να ενωθούν και να εγκλωβίσουν τη γέμιση. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ανάμεσά τους βάζουμε τις φέτες των κολοκυθιών, τις οποίες λαδώνουμε ελαφρώς. Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 25 λεπτά, γυρνώντας ενδιαμέσως τα μπιφτέκια για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά, με σαλάτα.