Μπισκότα με άρωμα πορτοκαλιού
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 60 γρ. ασπράδι αβγού (από 2 αβγά)
- 50 γρ. ζάχαρη
- 160 γρ. αμύγδαλο σκόνη
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 60 γρ. ασπράδι αβγού
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Shop this recipe
Essential ingredients
7082725
7070127
7126679
7082725
Load 1 more products
Start cooking
Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με τα 175 γρ. ζάχαρη, το ξύσμα και τα 60 γρ. ασπράδι. Χτυπάμε τα 50 γρ. ζάχαρη μαζί με τα 60 γρ. ασπράδι σε μαρέγκα και το ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μίγμα ανακατεύοντας απαλά. Με ένα κορνέ σχηματίζουμε μικρά μπισκότα διαμέτρου 3-4 εκ. σε μία λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800C για 12 λεπτά.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
All seasons
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7082725
7070127
7126679
7082725
Load 1 more products