Μπισκότο Βουτύρου
by Στέλιος Παρλιάρος
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Other
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 20 People
- μαρμελάδα της αρεσκείας μας
- 650 γρ. αλεύρι
- 3 αβγά
- 175 γρ. ζάχαρη
- 470 γρ. βούτυρο LURPAK
- κουβερτούρα λιωμένη και στρωμένη
Shop this recipe
Essential ingredients
7083183
7069573
7133482
7070127
Load 2 more products
Start cooking
Στο μίξερ χτυπάμε με το φτερό για αρκετή ώρα το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής, «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170οC για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.Τα κολλάμε ανά δύο με μαρμελάδα και τα βουτάμε μέχρι τη μέση στη στρωμένη κουβερτούρα. *Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρ. κακάο.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Other
Dessert
All seasons
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7083183
7069573
7133482
7070127
Load 2 more products