Μπολ με γκρανόλα, σοκολάτα, γλυκό κουταλιού και γιαούρτι
by MADEWITHAB

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 1 φλ. αμύγδαλα ή φουντούκια (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. αποξηραμένα κράνμπερις (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. κοπανισμένο λιναρόσπορο (για τη γκρανόλα)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. βρόμη (για τη γκρανόλα)
- 1 κ.γ. κανέλα (για τη γκρανόλα)
- 2 κ.σ. μέλι (για τη γκρανόλα)
- λίγο αλάτι (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. κατεψυγμένα κόκκινα μούρα
- καβουρντισμένα αμύγδαλα
- 1 κ.σ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή φράουλα
- φύλλα μέντας ή δυόσμου
- 40 gr μέλι (για τα κατεψυγμένα κόκκινα μούρα)
- 50 gr σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 gr γιαούρτι ή γάλα
- 1 φλ. αμύγδαλα ή φουντούκια (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. αποξηραμένα κράνμπερις (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. κοπανισμένο λιναρόσπορο (για τη γκρανόλα)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. βρόμη (για τη γκρανόλα)
- 1 κ.γ. κανέλα (για τη γκρανόλα)
- 2 κ.σ. μέλι (για τη γκρανόλα)
- λίγο αλάτι (για τη γκρανόλα)
- 1 φλ. κατεψυγμένα κόκκινα μούρα
- καβουρντισμένα αμύγδαλα
- 1 κ.σ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή φράουλα
- φύλλα μέντας ή δυόσμου
- 40 gr μέλι (για τα κατεψυγμένα κόκκινα μούρα)
- 50 gr σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 gr γιαούρτι ή γάλα