Μπουκιές γαλοπούλας πανέ στο φούρνο
by #MadeWithAB

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 800 g φιλέτο γαλοπούλας, κομμένο σε μέτριες μπουκιές
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. κουρκουμά
- 1/4 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 200 g παξιμάδι λευκό, τριμμένο
- 50 g ξηροί καρποί, τριμμένοι (μπορούν να είναι μείγμα ή σκέτα από αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, κάσιους και φιστίκια)
- 50 g παρμεζάνα, τριμμένη
- 800 g φιλέτο γαλοπούλας, κομμένο σε μέτριες μπουκιές
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. κουρκουμά
- 1/4 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 200 g παξιμάδι λευκό, τριμμένο
- 50 g ξηροί καρποί, τριμμένοι (μπορούν να είναι μείγμα ή σκέτα από αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, κάσιους και φιστίκια)
- 50 g παρμεζάνα, τριμμένη