Μπουρεκάκια με πράσο και ανθότυρο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 300 γρ. φύλλο κρούστας ''Χρυσή Ζύμη''
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
- 2 στημόνες ζαφορά διαλυμένους σε 1 κουταλιά του γλυκού κρασί λευκό (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας μαύρο σουσάμι (για τη γέμιση)
- 300 γρ. φύλλο κρούστας ''Χρυσή Ζύμη''
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
- 2 στημόνες ζαφορά διαλυμένους σε 1 κουταλιά του γλυκού κρασί λευκό (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας μαύρο σουσάμι (για τη γέμιση)