Recipe Search ResultsΜπουρεκάκια με πράσο και ανθότυρο
Ab logo
  • Μπουρεκάκια με πράσο και ανθότυρο

Μπουρεκάκια με πράσο και ανθότυρο

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Μπουρεκάκια με πράσο και ανθότυρο
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 300 γρ. φύλλο κρούστας ''Χρυσή Ζύμη''
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
  • 3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο (για τη γέμιση)
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
  • 2 στημόνες ζαφορά διαλυμένους σε 1 κουταλιά του γλυκού κρασί λευκό (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές της σούπας μαύρο σουσάμι (για τη γέμιση)
  • 300 γρ. φύλλο κρούστας ''Χρυσή Ζύμη''
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
  • 3 φλιτζάνια του τσαγιού ανθότυρο (για τη γέμιση)
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
  • 2 στημόνες ζαφορά διαλυμένους σε 1 κουταλιά του γλυκού κρασί λευκό (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές της σούπας μαύρο σουσάμι (για τη γέμιση)