Recipe Search ResultsΜπουτάκι αρνίσιο με κρούστα από μυρωδικά, πουρέ ψητού μελωμένου σκόρδου και πατατούλες
Ab logo
  • Μπουτάκι αρνίσιο με κρούστα από μυρωδικά, πουρέ ψητού μελωμένου σκόρδου και πατατούλες

Μπουτάκι αρνίσιο με κρούστα από μυρωδικά, πουρέ ψητού μελωμένου σκόρδου και πατατούλες

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Μπουτάκι αρνίσιο με κρούστα από μυρωδικά, πουρέ ψητού μελωμένου σκόρδου και πατατούλες
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο αγελαδινό
  • 1/2 κουταλιά σούπας θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού μέλι
  • 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
  • 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • 1 κιλό πατάτες baby με τη φλούδα κομμένες στη μέση
  • 1 μεγάλη πατάτα καθαρισμένη και κομμένη στα δυο
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού κρεμμυδάκια στιφάδου, ξεφλουδισμένα
  • 15 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ελαφριά χτυπημένες για να σπάσει το εξωτερικό περίβλημα
  • 4 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα Dijon
  • 1/2 κουταλιά σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο (για την κρούστα)
  • 1/2 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη (για την κρούστα)
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού παξιμάδι κρίθινο τριμμένο (για την κρούστα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για την κρούστα)
  • 1 (ξύσμα) (για την κρούστα) λεμόνι
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο αγελαδινό
  • 1/2 κουταλιά σούπας θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού μέλι
  • 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
  • 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • 1 κιλό πατάτες baby με τη φλούδα κομμένες στη μέση
  • 1 μεγάλη πατάτα καθαρισμένη και κομμένη στα δυο
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού κρεμμυδάκια στιφάδου, ξεφλουδισμένα
  • 15 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ελαφριά χτυπημένες για να σπάσει το εξωτερικό περίβλημα
  • 4 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα Dijon
  • 1/2 κουταλιά σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο (για την κρούστα)
  • 1/2 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη (για την κρούστα)
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού παξιμάδι κρίθινο τριμμένο (για την κρούστα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για την κρούστα)