Μπουτάκια κοτόπουλου με σαλάτα ψητών λαχανικών και γκρεμολάτα
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 μπούτια κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή»
- 2 ντομάτες «ΑΒ think bio», σε φέτες
- 2 μελιτζάνες φλάσκες «ΑΒ think bio», σε στρογγυλές φέτες
- 3 κολοκυθάκια «ΑΒ think bio», σε λοξές φέτες
- 2 πιπεριές κόκκινες «ΑΒ think bio», σε μεγάλα κομμάτια
- 2 πιπεριές πράσινες «ΑΒ think bio», σε μεγάλα κομμάτια
- 1 πιπεριά κίτρινη, σε μεγάλα κομμάτια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
- ρίγανη Καρδίτσας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», τριμμένη
- 1 ματσάκι μαϊντανός «ΑΒ think bio» (για την γκρεμολάτα)
- 1 λεμόνι (για την γκρεμολάτα)
- 75 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για την γκρεμολάτα)
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 μπούτια κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή»
- 2 ντομάτες «ΑΒ think bio», σε φέτες
- 2 μελιτζάνες φλάσκες «ΑΒ think bio», σε στρογγυλές φέτες
- 3 κολοκυθάκια «ΑΒ think bio», σε λοξές φέτες
- 2 πιπεριές κόκκινες «ΑΒ think bio», σε μεγάλα κομμάτια
- 2 πιπεριές πράσινες «ΑΒ think bio», σε μεγάλα κομμάτια
- 1 πιπεριά κίτρινη, σε μεγάλα κομμάτια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
- ρίγανη Καρδίτσας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», τριμμένη
- 1 ματσάκι μαϊντανός «ΑΒ think bio» (για την γκρεμολάτα)
- 1 λεμόνι (για την γκρεμολάτα)
- 75 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για την γκρεμολάτα)
- αλάτι