Μπουτάκια κοτόπουλου στην κατσαρόλα με μπίρα, μέλι και δεντρολίβανο
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
MediumRating
4 of 5Classic
Nights with friends
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 8 κοπανάκια κοτόπουλου
- 2 κρεμμύδια ξερά, χοντροτριμμένα
- 2 κουτιά μπίρα
- 1 κ. σ. κόλιανδρος, σε σκόνη
- 1 κ. σ. δενδρολίβανο ξερό, τριμμένο
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γ. κορν φλάουρ
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Shop this recipe
Essential ingredients
7075889
7064224
7088284
7064492
Load 4 more products
Start cooking
Βάζουμε σε μια φαρδιά και χαμηλή κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά τα κοπανάκια απ' όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε την μπίρα, το αλάτι, το πιπέρι, τον κόλιανδρο και το δενδρολίβανο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και σιγομαγειρεύουμε για 25 - 30 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα κοπανάκια. Προς το τέλος του μαγειρέματος, ρίχνουμε το μέλι και ανακινούμε κυκλικά την κατσαρόλα να πάει παντού. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό, προσθέτουμε λίγο από το ζωμό της κατσαρόλας ανακατεύοντας και το αδειάζουμε πάλι στην κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε για 1 - 2 λεπτά ακόμη και αποσύρουμε. Σερβίρουμε τα κοπανάκια με πατάτες τηγανητές, πουρέ πατάτας ή ρύζι.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Nights with friends
Dinner
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7075889
7064224
7088284
7064492
Load 4 more products