Start cooking
Τρίβουμε τα μπούτια με τη λεμονόκουπα, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το λεμόνι, το σουσάμι, το μέλι και την πάπρικα και τρίβουμε με το μείγμα καλά τα μπουτάκια πάνω και κάτω από την πέτσα.
Τα βάζουμε σε ένα ταψί που να τα χωράει περίπου ακριβώς, με μικρή απόσταση μεταξύ τους, και στα κενά βάζουμε τα σκόρδα.
Σε ένα μπολ αλατοπιπερώνουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τα κλαράκια μυρωδικού και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αδειάζουμε στο ταψί ανάμεσα και πάνω από τα μπουτάκια.
Ψήνουμε στους 180°C, για περίπου 40’ ή μέχρι να γίνουν τα μπουτάκια. Σερβίρουμε το φαγητό, αν θέλουμε, με χυμό λεμονιού και σαλάτα με χόρτα, κάππαρη, ελιές και τοματίνια.