Recipe Search ResultsΜπριάμ καλοκαιρινό με κατσικίσιο τυρί και μυζήθρα
Ab logo
  • Μπριάμ καλοκαιρινό με κατσικίσιο τυρί και μυζήθρα

Μπριάμ καλοκαιρινό με κατσικίσιο τυρί και μυζήθρα

by AB FOODSTORIES
Μπριάμ καλοκαιρινό με κατσικίσιο τυρί και μυζήθρα
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 200 ml λευκό ξηρό κρασί (Για τη σάλτσα)
  • 5 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές στρογγυλές φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 3 μέτρια καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 2 μεγάλες, ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες, κομμένες σε μέτριες φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 2 πιπεριές κέρατο + 4 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες κατά μήκος στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτά μπαστουνάκια (Για τα λαχανικά)
  • 300 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε μικρά κυβάκια (Για τα λαχανικά)
  • 100 ml ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα)
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (Για τη σάλτσα)
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη σάλτσα)
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη (Για την κρούστα)
  • 200 ml νερό (Για τη σάλτσα)
  • 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τη σάλτσα)
  • αλάτι (Για τη σάλτσα)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα)
  • 1/2 φλ. φρυγανιά, τριμμένη (Για την κρούστα)
  • 100 γρ. μυζήθρα ξερή, τριμμένη (Για την κρούστα)
  • 1 κ. σ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη (Για την κρούστα)
  • 1 κ. σ. ζάχαρη καστανή (Για την κρούστα)
  • 200 ml λευκό ξηρό κρασί (Για τη σάλτσα)
  • 5 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές στρογγυλές φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 3 μέτρια καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 2 μεγάλες, ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες, κομμένες σε μέτριες φέτες (Για τα λαχανικά)
  • 2 πιπεριές κέρατο + 4 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες κατά μήκος στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτά μπαστουνάκια (Για τα λαχανικά)
  • 300 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε μικρά κυβάκια (Για τα λαχανικά)
  • 100 ml ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα)
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (Για τη σάλτσα)
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη σάλτσα)
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη (Για την κρούστα)
  • 200 ml νερό (Για τη σάλτσα)
  • 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τη σάλτσα)
  • αλάτι (Για τη σάλτσα)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη σάλτσα)