Μπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1,5 κιλά μπριζολάκια από χοιρινό ή αγριογούρουνο, λεπτά κομμένα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους (ελαφρά σπασμένους) (για τη μαρινάδα)
- 1 σκελίδα σκόρδο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη μαρινάδα)
- 3 (για τη μαρινάδα) κόκκοι λευκού πιπεριού
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (για τη μαρινάδα)
- 1,5 κιλά μπριζολάκια από χοιρινό ή αγριογούρουνο, λεπτά κομμένα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους (ελαφρά σπασμένους) (για τη μαρινάδα)
- 1 σκελίδα σκόρδο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη μαρινάδα)
- 3 (για τη μαρινάδα) κόκκοι λευκού πιπεριού
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (για τη μαρινάδα)