facebook-pixel
Recipe Search ResultsΜπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα
Ab logo
  • Μπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα
Μπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα

Μπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Easy
>60'
2/5
Medium

Ingredients forPeople

6 servings
  • 1,5 κιλά μπριζολάκια από χοιρινό ή αγριογούρουνο, λεπτά κομμένα
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους (ελαφρά σπασμένους) (για τη μαρινάδα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη μαρινάδα)
  • 3 (για τη μαρινάδα) κόκκοι λευκού πιπεριού
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (για τη μαρινάδα)
  • 1,5 κιλά μπριζολάκια από χοιρινό ή αγριογούρουνο, λεπτά κομμένα
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους (ελαφρά σπασμένους) (για τη μαρινάδα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για τη μαρινάδα)
  • 3 (για τη μαρινάδα) κόκκοι λευκού πιπεριού
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (για τη μαρινάδα)

Start cooking

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τα ανακατεύουμε με το χέρι μας και ρίχνουμε τα μπριζολάκια να μαριναριστούν για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Τα βγάζουμε από την μαρινάδα, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας ή σε αντικολλητικό τηγάνι ή στα κάρβουνα. 

Χρόνος προετοιμασίας:

10 λεπτά 

Χρόνος μαγειρέματος:

15 λεπτά περίπου 

Χρόνος μαριναρίσματος:

4-5 ώρες

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Romantic Meal
Lunch
All seasons
Main courses