Μπριζόλες μοσχαρίσιες στο γκριλ με μυρωδικά και λευκό μπαλσάμικο
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Easy
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο λευκό
- 6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 250 (για τη σάλτσα) σάλτσα τομάτας
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ξερή τριμμένη (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (για τη σάλτσα)
- Πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο λευκό
- 6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 250 (για τη σάλτσα) σάλτσα τομάτας
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ξερή τριμμένη (για τη σάλτσα)
- 4 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (για τη σάλτσα)
- Πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο (για τη σάλτσα)