Start cooking
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε να βράσει αλατισμένο νερό και ρίχνουμε τα μπουκετάκια μπρόκολου. Βράζουμε για 2- 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα αμύγδαλα και τις πιπεριές, για 2 - 3 λεπτά. Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στο μπρόκολο, ρίχνουμε το ξίδι και το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.