facebook-pixel
Recipe Search ResultsΜπρουσκέτα με άλειμμα πιπεριάς με καρύδια και φρέσκα κρεμμυδάκια
Ab logo
  • Μπρουσκέτα με άλειμμα πιπεριάς με καρύδια και φρέσκα κρεμμυδάκια
Μπρουσκέτα με άλειμμα πιπεριάς με καρύδια και φρέσκα κρεμμυδάκια

Μπρουσκέτα με άλειμμα πιπεριάς με καρύδια και φρέσκα κρεμμυδάκια

by AB Food Stories
Easy
1'- 30'
5/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 175 g ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
  • 50 g Καρύδια
  • 1 κουτ. γλυκού Καπνιστή Πάπρικα
  • 8 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4 φέτες λαγάνα με σουσάμι, ψημένες σε τοστιέρα
  • ανθός αλατιού
  • 175 g ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
  • 50 g Καρύδια
  • 1 κουτ. γλυκού Καπνιστή Πάπρικα
  • 8 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4 φέτες λαγάνα με σουσάμι, ψημένες σε τοστιέρα
  • ανθός αλατιού

Start cooking

Χτυπάμε στο μούλτι τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, τα καρύδια, την καπνιστή πάπρικα, το σκόρδο και 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο μέχρι να αποκτήσουμε ένα τραγανό ντιπ. Αλείφουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ για 2-3 λεπτά. Απλώνουμε 1-2 κουτ.σούπας από το ντιπ στις φέτες λαγάνα, μοιράζουμε πάνω τους τα φρέσκα κρεμμυδάκια και πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Snack
All seasons
Starters & nibbles