Μπρουσκέτα με άλειμμα πιπεριάς με καρύδια και φρέσκα κρεμμυδάκια
by AB Food Stories
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Starters & nibbles

Ingredients for 4 People
- 175 g ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
- 50 g Καρύδια
- 1 κουτ. γλυκού Καπνιστή Πάπρικα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 8 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 4 φέτες λαγάνα με σουσάμι, ψημένες σε τοστιέρα
- ανθός αλατιού
Start cooking
Χτυπάμε στο μούλτι τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, τα καρύδια, την καπνιστή πάπρικα, το σκόρδο και 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο μέχρι να αποκτήσουμε ένα τραγανό ντιπ. Αλείφουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ για 2-3 λεπτά. Απλώνουμε 1-2 κουτ.σούπας από το ντιπ στις φέτες λαγάνα, μοιράζουμε πάνω τους τα φρέσκα κρεμμυδάκια και πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Snack
All seasons
Starters & nibbles